Wiedza o Internecie
Jeśli nie korzystasz już z Yahoo Mail lub planujesz przejść na innego dostawcę poczty, możesz trwale zamknąć swoje konto. Po zamknięciu Yahoo usuwa wszystkie Twoje dane i ustawienia ze wszystkich swoich usług, w tym HotJobs, Yahoo Small Business, Yahoo Geocities oraz Flickr, który zostaje usunięty automatycznie.
Yahoo może przechowywać Twoje dane osobowe na serwerach przez maksymalnie 90 dni, aby zapobiec nadużyciom i oszustwom.
Uwaga: zamknięcia nie można dokonać z aplikacji Yahoo Mail na telefonie. Można to zrobić jedynie w przeglądarce internetowej – także mobilnej, pod warunkiem że strona wczyta się poprawnie.
Wszystkie płatne usługi powiązane z kontem zostaną natychmiast zakończone i nie ma możliwości odzyskania dokonanych płatności. Po zamknięciu konto, w tym nazwa użytkownika i profil, mogą zostać przydzielone innym osobom.
Jak trwale zamknąć konto Yahoo Gdy nie potrzebujesz już konta Yahoo, możesz je usunąć, aby przestało przychodzić Ci poczta oraz aby Twoje dane osobowe zostały usunięte z serwisów Yahoo. Zamknięcie konta powoduje także wyrejestrowanie z innych usług, takich jak Flickr, Yahoo Groups, Yahoo Finance czy
Yahoo Mail to popularny, bezpłatny serwis poczty internetowej, oferujący szybkie wczytywanie skrzynki, nieograniczoną pojemność oraz skuteczne filtrowanie spamu. Aby założyć konto, wystarczy wypełnić krótki formularz rejestracyjny, podać kilka danych osobowych oraz wybrać nazwę użytkownika i hasło.
Virgin Mobile to operator oferujący usługi telefonii komórkowej na zasadzie przedpłaty i pay‑as‑you‑go. Firma została założona przez Sir Richarda Bransona, właściciela Virgin Atlantic. W przeciwieństwie do wielu tradycyjnych operatorów, Virgin Mobile nie wymaga długoterminowych umów, ale aby zakończ