whycomputer.com >> Wiedza o Internecie >  >> Media cyfrowe

Jak zarejestrować i wyrejestrować czytnik Kindle

Rejestracja czytnika Kindle w Twoim koncie Amazon umożliwia zakup i pobieranie książek, czasopism oraz innych treści bezpośrednio przez połączenie Wi‑Fi. Możesz dowolnie wyrejestrować urządzenie i ponownie zarejestrować je na innym koncie Amazon.

Drejestrowanie urządzenia

Wybierz opcję Deregister (Wyrejestruj) w menu Ustawienia na swoim Kindle (szczegółowe instrukcje zależą od modelu – zobacz sekcję „Zasoby”). Alternatywnie możesz wyrejestrować czytnik z poziomu konta Amazon: zaloguj się na Amazon.com, przejdź do Manage Your Kindle, wybierz Manage Your Devices, wskaż swoje urządzenie i kliknij Deregister. Pamiętaj, że po wyrejestrowaniu wszystkie książki, aplikacje i treści zakupione na tym koncie zostaną usunięte z czytnika.

Rejestracja na nowym koncie

Aby ponownie zarejestrować Kindle, przejdź do menu Ustawienia, wybierz Register (Zarejestruj) i wprowadź adres e‑mail oraz hasło nowego konta Amazon. Jeśli nie masz jeszcze konta, system poprosi Cię o jego utworzenie.


URL:https://pl.whycomputer.com/media/100318906.html

Media cyfrowe
  • Jak usunąć główne konto Tumblr?

    Tumblr umożliwia usunięcie konta w dowolnym momencie w ustawieniach. Przed podjęciem decyzji warto znać konsekwencje: wszystkie blogi (główny i dodatkowe) oraz ich zawartość zostaną trwale usunięte, a posiadane kredyty Tumblr przepadną. Usuwanie konta Przycisk „Delete Account” znajduje się na dole s

  • Jak usunąć konto użytkownika na MacBooku?

    Usuwanie nieużywanych kont użytkowników na Macu pomaga zwolnić miejsce na dysku. Niezależnie od tego, czy tworzyłeś konta dla członków rodziny, czy dzielisz komputer na różne środowiska pracy, możesz usunąć każde konto, którego już nie potrzebujesz. Nie możesz jednak usunąć jedynego konta administra

  • Czy da się wykryć usunięte treści na Twitterze?

    Wpisy i profile w internecie mogą przetrwać dłużej niż ich twórcy. Nawet po usunięciu materiału może on pojawiać się w wynikach wyszukiwania lub w archiwach innych użytkowników. Na Twitterze niektóre elementy pozostają dostępne jeszcze pewien czas po ich skasowaniu, a w szczególnych przypadkach usun

Wiedza o Internecie © https://pl.whycomputer.com