Wiedza o Internecie
Frontier Communications oferuje usługi internetowe i telefoniczne dla klientów indywidualnych oraz firm. Po wykupieniu usługi telefonicznej otrzymujesz skrzynkę poczty głosowej, w której przechowywane są nieodebrane połączenia. Wiadomości możesz odsłuchiwać zarówno z telefonu w miejscu pracy, jak i z dowolnego innego miejsca. Posiadając pakiet „Enhanced Messaging”, masz również możliwość odsłuchiwania wiadomości przez internet.
1. Zadzwoń na swój numer poczty głosowej Frontier z linii telefonicznej w miejscu pracy lub w domu.
2. Wprowadź hasło przy użyciu klawiatury telefonu. Przy pierwszym logowaniu domyślne hasło to cztery ostatnie cyfry numeru telefonu.
3. Naciśnij 1, aby rozpocząć odsłuchiwanie wiadomości.
4. 9 – zapisanie wiadomości; 7 – usunięcie wiadomości.
5. Po zakończeniu naciśnij *, aby wyjść z systemu.
1. Zadzwoń na swój numer poczty głosowej Frontier z dowolnego telefonu.
2. Naciśnij klawisz *, aby przerwać powitanie.
3. Wprowadź hasło.
4. Naciśnij 1, aby odsłuchać wiadomości.
1. Wejdź na portal internetowy Frontier Voicemail (link znajduje się w sekcji „Zasoby” tego artykułu).
2. W polu „Number” wpisz swój numer poczty głosowej.
3. W polu „Password” wpisz hasło używane przy telefonicznym logowaniu.
4. Kliknij przycisk Login. Zostanie wyświetlona lista wiadomości.
5. Kliknij dwukrotnie wybraną wiadomość, aby ją odtworzyć.
Co oznacza ochrona konta?Po włączeniu opcji chronienia tweetów musisz zatwierdzać każdego, kto chce Cię obserwować. Twoje tweety będą widoczne tylko dla zaakceptowanych obserwujących, a profil nadal pojawi się w wynikach wyszukiwania.Jak włączyć ochronę profiluZaloguj się na Twitter.com.Kliknij swoj
Twoje konto na Twitterze może zostać zablokowane z dwóch powodów. Po pierwsze, tymczasowo, jeśli przekroczysz dopuszczalną liczbę nieudanych prób logowania – w takim wypadku blokada trwa jedną godzinę. Po drugie, jeśli włączysz opcję „Chronione konto”. W trybie chronionym Twoja oś czasu i listy są p
Tworząc dodatkowe konta użytkowników na komputerze, możesz udostępniać urządzenie innym osobom, nie narażając na niebezpieczeństwo swoich prywatnych danych. Każdy użytkownik ma własny pulpit oraz możliwość konfiguracji osobistych ustawień, folderów, poczty e‑mail i innych danych.Oprócz pełnych kont